Få SkyDrive på din iPhone

Microsoft frigiver SkyDrive app til iPhone.

Bruger du Microsofts populære cloudtjeneste SkyDrive, kan du nu også få adgang til din SkyDrive konto på din iPhone.

Med SkyDrive app’en kan du få adgang til billeder, filer, dokumenter og administrere dine mapper direkte på mobilen, samt naturligvis uploade billeder og video mm til din konto.

Microsofts populære cloudtjeneste giver 25 GB gratis lagring, og mange har faktisk en SkyDrive konto uden at vide det. En SkyDrive konto følger nemlig automatisk med en hotmail, messenger, eller Windows LIVE konto. Har man ingen af delene kan man nemt oprette en gratis SkyDrive konto på SkyDrive.com.

SkyDrive for iPhone er gratis og kan hentes i AppStore. App’en findes desværre ikke til iPad endnu, hvilket ellers ville give fælt meget mening, men mon ikke den dukker op en gang i en ikke al for fjern fremtid.

© 2011, https:. All rights reserved.