Ny smart stander til smartphones

Smart ny smartphone-stand har mange muligheder.

Smartphones er revolutionerende ved at have multible funktioner og anvendelsesmuligheder, men desværrre ser man ofte smartphonetilbehør, der fokuserer på een funktion og på den måde er stærkt begrænset i sine anvendelsesmuligheder.

Oona er anderledes. Den lille stand er genial i sin næsten naive enkelhed: En “krop” i aluminium med tre gevindhuller, en fod og i alt fire sugekopper i to størrelser, der kan skrues i hullerne i forskellige variationer. Oona er udviklet af tre unge iværkstættere fra USA og blev præsenteret på hjemmemarkedet i sommer.

Netop variationsmulighederne gør at Oona kan bruges både i køkkenet, i bilen og på kontoret, og på fotosafarier, hvor foden også er designet til at passe ned i standard kamerastativer.

Og modsat så mange andre tilberhørsartikler, er Oona fuldstændig universel. Den kan bruges på alle smartphones og alle covers, der har en flad bagside!

I videoen nedenfor kan du se Oona i aktion:

 

© 2011 – 2012, https:. All rights reserved.