Samsung kan nu sælge Galaxy Tab i Australien

Apple kan ikke forhindre Samsung i at sælge Galaxy Tab 10.1 i Australien.

Salgsforbuddet mod Galaxy Tab 10.1 i Australien har ødelagt salget af Samsungs tablet i Australien i to måneder efter Applesklager om at Samsung har kopieret Apples produkter.

Men nu får Samsung lov til at sælge Galaxy Tab 10.1 op til jul. Ifølge domstolen kan salget starte allerede i næste uge.

Selvom Samsung får lov til at sælge Galaxy Tab 10.1 er retssagen mellem de stridende parter ikke afgjort. Domstolen har kun hævet Apples krav om midletidigt salgsforbud indtil en endelig afgørelse i retssagen. Domstolen mener dermed ikke længere, at Galaxy Tab 10.1 udgør en trussel og skader Apples salg af iPad.

Samsungs sejr kommer dagen efter at Samsung tabte i Frankrig. her havde men bedt domstolen om et forbud mod salg af iPhone 4S i Frankrig Det afvise domstolen og i stedet skal Samsung nu betale en del af Apples juridiske omkostninger i forbindelse med kravet.

Den 16. december skal et lignende salgsforbud for en domstol i Italien.

© 2011, https:. All rights reserved.