Steve Jobs-biografi er nummer et på Amazons bestseller-liste

Amazon meddeler at Walter Isaacsons Steve Jobs-bog ligger øverst på bestsellerlisten 2011.

Walter Isaacsons nye bog om Steve Jobs er på få måneder blevet årets mest købte bog hos Amazon.

Bogen er allerede den mest solgt i 2011, selvom den kun lå som nummer et på listen over de mest solgte bøger i oktober måned. At den altså alligevel bliver årets mest solgte skyldes et meget stort salg lige efter udgivelsen af bogen efter Jobs død.

Selvom Walter Isaacsons bog er årets mest solgte bog i kategorien “Books”, så er Walter Isaacsons biografi dog “kun” på en tredejeplads hvis man ser på Kindle-bøger. Her er Suzanne Collins The Hunger Games og John Grishams The Legislator øverst.

Via Amazon.

Læs også:

 

© 2011, https:. All rights reserved.