Åbn en kold med din iPhone

iPhone-cases med indbygget oplukker var et af de store hits på MacWorld.

Der er altid mange nye og sjove tilbehørsprodukter på MacWorld messen i San Francisco og i år var ingen undtagelse.

Hele to tilbehørproducenter var i år klar med specialdesignede cases, med indbygget oplukker, skønt de er grimme som synden kan man ikke helt afskrive deres praktiske værdi eftersom de tilfører ens iPhone en funktionalitet, som Apple hverken kan eller vil give den, nemlig at fungere som samfundshjælper, når man befinder sig langt fra sin køkkenskuffe.

Og måske vil den indbyggede oplukker blive endnu mere relevant i fremtiden, efterhånden som også nøglebundtet i lommen forsvinder ind i smartphonen, og efterhånden som rygerne, der ellers tit fungerer som frelsende engle med deres medbragte lightere, også går ned i antal? Hot or not? Døm selv:

Den først case har skaffet startkapital fra kickstarter, så nogen interesse er der i hvert flad for konceptet. Openacase, eller bare Opena, praler med at være den først iPhonecase med en slide-out oplukker, hvor selve oplukkerhullet elegant fungerer som et lille vindue til Apple-logoet. Som det fremgår af videoen klarer den jobbet let og elegant.

Italienske Spicebox, der står bag casen med det ærlige navn “Intoxicase” tilbyder to forskellige oplukkerdesigns, hvoraf grund-modellen må siges at være noget af det grimmeste og mest upraktiske set indenfor iPhonecases i årevis. Som plaster på såret tilbyder Intoxicase dog også en app, der udover at holde styr på antal åbnede genstande, indeholder en øl-log, samt muligheden for at fortælle vennerne om sit ølforbrug på Facebook! Som en meget charmerende, og ansvarlig feature kan app’en også guide dig hen til den nærmeste taxaholdplads, når du har fået en tår over tørsten.

 

© 2012, https:. All rights reserved.