Apple TV: En hobby med muligheder

Den lille TV-box er stadig et “hobbyprojekt” for Apple, men efterspørgslen vokser.

1,4 millioner eksemplarer af den lille TV-boks blev langet over disken i fjerde kvartal 2011, hvilket var lige så mange som i de seneste tre kvartaler tilsammen, og Apple TV er nu den mest populære enhed af sin art på markedet.

Tim Cook nævnte også Apple TV i sin tale ved fremlæggelsen af kvartalsregnskabet i går, og hvor han kaldte det et “fantastisk produkt”, og sagde at han “ikke kunne leve uden”.

Apple TV er stadig et nicheprodukt og netop det faktum giver Apple en masse frihed til at udvikle på produktet, og Cook antydede også at Apple vil komme med flere softwareopdateringer til Apple TV, og tilføje nye ting, hvilket uden tvivl hentyder til mere indhold og flere tjenester.

Der er altså intet der tyder på at Apple vil tage Apple TV af markedet, når de senere på året lancerer de meget omtalte Apple-fjernsyn. Apple TV vil sandsynligvis blive med med at eksistere som en mulighed for de forbrugere, der gerne vil have de muligheder, som Apple TV-løsning kan tilbyde, men ikke vil købe et af de nye fjernsyn.

Apple TV kører på en variant af iOS, og hacker har allerede demonstreret, at det er muligt at iOS apps kan køre på Apple TV, så det er bestemt muligt at Apple TV, på linie med fjernsynene, vil få indbyggede iOS apps, stemmenavigation via Siri og integration med iCloud.

via MacNN

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.