Apple vil klage over italiensk bøde

Apple fik fornylig en bøde for ikke at overholde italiensk lov.

Apple fik en bøde på 900.000 Euro for ikke at følge italiensk lov. Ifølge italiensk lov skal firmaer give to års garanti på produkter, men Apple giver kun et år og laer brugerne selv betale for mere garanti via Apple Care.

Men en talsmand fra Apple siger nu til The Register, at Apple overholder loven i italien og derfor vil klage over afgørelsen.

Det mest mystiske ved det hele er ikke at Apple vil klage, men at Apple er kommet med en kommentar, hvilket også The Register undrer sig over. Apple vil ofte ikke kommentere på noget som helst og slet ikke til medier som The Register, som avisen selv er klar over.

Via The Register.

Læs også:

Italien giver Apple regning på 900.000 Euro

 

© 2012, https:. All rights reserved.