CES 2012: Acer laver iCloud-kopi

Acer tilbyder cloud-løsning på deres nye PC’er.

Inspirationen til Acers cloudtjeneste, AcerCloud, er vist tydeligt for enhver. Acer har kigget grundigt på Apples iCloud og skal man være lidt fræk er AcerCloud sådan set bare iCloud til Acer-computere – med et par små forskelle.

AcerCloud består af tre dele:

PicStream er, som navnet mere end antyder, dybest set Acers udgave af Apples Photostream, og fungerer på samme måde. Billeder der er taget med en smartphone uploades automatisk til skyen, hvor de er tilgængelige i 30 dage.

AcerCloud Docs er nærmest en PicStream til Office. Man kan lægge dokumenter, regneark og PowerPoints i skyen, hvor de vil være midlertidigt tilgængelige i 30 dage, og så tilgå dem fra en tablet eller en notebook ude “i byen”.

Til multimedieindhold har Acer lavet clear.fi Media, som giver adgang til multimedie data. Man kan bruge clear.fi til at oprette forbindelse til sin personlige sky og streame eller downloade og nyde indhold offline når man er på farten.

AcerCloud vil blive knyttet til alle Acer’s forbrugerrettede PC’er fra og med 2. kvartal 2012, blandt andet deres nye ultrabooks. AcerCloud vil understøtte Android og det er planen, at det også på sigt skal understøtte Windowsbaserede smartphones og tablets. Forholdet til iOS er derimod iskoldt, så har man en iPhone eller iPad og en Acer-PC kan man ikke udnytte AcerCloud.

 

© 2012, https:. All rights reserved.