Facebookintegration i iOS 5.1?

Koden i den tredie betaversion afslører Facebookintegration i adressebogen.

iOS 5.1 beta 3 er ude hos udviklerne, hvilket jo altid giver anledning til at nogen snuser rundt i koden, for at afsløre apples hemmeligheder.

På bloggen iMore har man fundet kode, der peger på at den nye version af iOS vil indeholde mere integration med Facebook. Apple var allerede under udviklingen af iOS 4 i forhandlinger med Facebook om integration, men kunne dengang ikke blive enige, hvorfor hele projektet blev droppet.

Apple har siden ikke stået på nogen særlig god fod med Facebook, og satsede med iOS 5.0 istedet på en dyb integration af Twitter. At der bestemt ikke er lige meget hvem og hvad Apple integrerer i sit mobile søgesystem kan ses af det faktum at Twitter oplevede en vækst i brugerantallet på hele 25%, da iOS 5 blev frigivet!

Det er dog slet ikke sikkert at Apple nu er blevet gode venner med Facebook igen – det er muligt at Facebookreferencerne er såkaldt “legacy code”, altså kode man lader ligge passivt i systemet for det tilfældes skyld at det skal aktiveres på et senere tidspunkt.

Derudover indeholder kode referencer til to nye produkter “J1” og “J2”, som uden tvivl er skyggenavne for den nye iPad 3 – med og uden 4G. Dette er dog temmelig uinteressant, eftersom alle ved at produkterne kommer, så det kan næppe anses for en nyhed.

 

Kilder: TechCrunch, iMore

© 2012, https:. All rights reserved.