“iPad 2S”-covers dukker op i Kina

En tilbehørsproducent er klar med et tidligt bud på covers til den nye iPad.

Tilbehørsproducenten Chinee har nu et cover til “iPad 2S” på hylderne, tilsyneladende baseret på designoplysninger fra Apples underleverandører.

Det er gådefuldt, hvorfor producenten har valgt 2S-betegnelsen, istedet for iPad 3, som er den gængse forventning til betegnelsen for den nye iPad, og det er meget sandsynligt at Chinee kommer til at stå med en masse covers, der ikke passer til noget virkeligt produkt, som vi så det sidste året med strømmen af covers til iPhone 5. Men går den så går den.

iPad 3 ventes rent designmæssigt iøvrigt ikke at adskille sig væsentligt for iPad 2, bortset fra en øget tykkelse på knap 1 mm, som er nødvendig på grund af den kraftigt forbedrede skræm og et ekstra kamera.

Chinee via 9to5Mac

© 2012, https:. All rights reserved.