Jailbreak til iPhone 4S og iPad 2 frigivet

Apples A5 processorer er endelig “knækket”.

I fredags dukkede det ventede trådløse jailbreak til iPhone 4S og iPad 2 endelig op. Udviklerne har døjet længe med Apples A5 processorer, der har været en usædvanlig hård nød at knække, men efter næsten et år er det tilsyneladende lykkedes, og jailbreaket med navnet Absinthe kan downloades her.

Som med alle uautoriserede programmer skal man være forsigtig, eftersom fabriksgarantien forsvinder, hvis man installerer programmet og man derfor er overladt til sig selv hvis noget går galt. Installationen kræver at iPhone 4S eller iPad 2 kører iOS 5.0.1, og det kan på det kraftigste anbefales at tage en sikkerhedskopi af sin enhed, inden man begynder at eksperimentere.

 

© 2012, https:. All rights reserved.