NAMM 2012: iPad’en går i studiet

På musik-messen NAMM i Californien er der masser af iPads.

NAMM, National Association of Music Merchants, er den store messe for musikbranchen hvor alskens nyheder indenfor musikudstyr bliver lanceret, og også her har Apple sneget sig med i form af en hoben produkter der på den ene eller den anden måde udnytter iPad.

iPad på nodestativet

MakeMusic lancerer således en endnu unavngiven app, der kan fremvise noder og virker sammen med MakeMusics programmer Finale, Finale NotePad og MusicXML.

 

….. i DJ-pulten

Til DJ’s der bruger Algoriddim’s Djay app har Numark en DJ-pult, der integrerer iPad’en og udvider dens touch-interface til hele pulten og tilføjer et hav af kontroller og indstillinger. iDJ Pro understøtter AirPlay, så AirPlay-konpatible højttalere kan tilsluttes.

 

…. og i mixerpulten

Behringer, selskabet bag den gigalomantiske iPoddock, præsenterer tre små mixerpulte, der integrerer iPad, hvilket giver forskellige muligheder for at konfiguerere mixeren via touchskærmen. Mixerne både tiltænkt studieoptagelser og koncerter, og kan desuden tilsluttes Mac eller PC via USB.

…..og i guitaren?

Allerede på CES havde Ion denne iPad-guitar med på standen.

Vi er nu ikke synderligt imponerede over demoen, men tilsyneladende tror også Behringer så meget på konceptet at de har deres egen iPad-guitar, lydende navnet iAxe, med på NAMM.

Der er iøvrigt optræk til en rask lille retslig patentkrig her, eftersom Behringer har taget patent på iPadguitaren, og angiveligt sagsøger Ion.

Læs mere om NAMM på messens hjemmesdie

 

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.