Rygte: Apple holder pressemøde sidst i januar

Ifølge nye rygter er Apple ved at gøre klar til pressemøde i New York.

Ifølge AllthingsDigital vil Apple holde et pressemøde i januar.

Pressemødet bliver ikke stort og er måske heller ikke det mest spændende for almindelige brugere og Apple-fans, da Apple ikke vil fremvise nye iPads eller Mac-computere, men kun nyheder indenfor medie-branchen.

Hvad Apple har af planer er der dog ingen der ved endnu, men det kunne relatere til en video-abonnementstjeneste i iTunes Store i følge nogle, mens der også kunne være nyheder til iAd og App Store eller iBook Store. Mest sandsynligt er det, at det omtalte pressemøde vil være et møde for udgivere i iBookStore.

Ifølge AllthingsDigital holdes pressemødet af Apples Senior Vice President of Internet Software and Services, Eddy Cue.

 

© 2012, https:. All rights reserved.