Rygte: Apple klar med lynhurtigt WiFi i 2012

Apple arbejder på at understøtte WiFi-standarden 802.11ac i både AirPort-stationer, Time Capsule, Apple TV, MacBooks, iPhone og iPad.

Den nye standard øger hastigheden i forhold til den eksisterende 802.11n ved både at udnytte en højere frekvens, mere sofistikeret modulering og have potentiale for flere antenner, og kan give hastigheder over 1 Gigabit, eller tre gange så meget som 802.11n.

Skønt standarden endnu ikke er officiel, er flere chip-producenter allerede klar med chipsets der understøtter 802.11ac, også Apples underleverandør Broadcom, som præsenterede deres nye chips på CES.

Apple har altid været langt fremme på WiFi-området, og var de første til at lancere bærbare til forbrugermarkedet med trådløs forbindelse med iBooks i 1999.

Se klippet nedenfor fra præsentationen af iBook, og bemærk suset, der går gennem publikum, når Steve Jobs løfter iBooken fra bordet og kører den igennem en hulahopring for at anskueliggøre det trådløse mirakel. Sturrr, sturr nummer i 1999 – en selvfølge i dag.

via AppleInsider

© 2012, https:. All rights reserved.