Rygte: Lumia 900 får ultraskarp pris

Nokias topmodel kan komme til salg i USA for $100.

Noget tyder på, at Nokia vil køre en agressiv strategi for at sikre at den store satsning med Windowsmobilerne bærer frugt.

Et læk af teleselskabet AT&T’s roadmap for 2012 antyder at Nokias topmodel Lumia 900 kommer til at få en pris på $500 på en to-årig kontrakt som er standard i USA.

Hvis det er sandt, bliver Lumia 900 den billigste smartphone med LTE på det amerikanske marked overhovedet, og tilmed billigere end andre topmodeller uden LTE. Apples iPhone 4 koster til sammenligning fra $200 og opefter, mens den aldrende Samsung Galaxy S 2 koster $150 hos AT&T.

Nokia har satset stort på deres Lumia-serie, og der er meget delte meninger om, hvordan det går. Lumia 800 og 710 kom til salg i Europa i efteråret, og har ifølge nogen oplysninger oplevet iPhone-agtig efterspørgsel, mens andre taler om at salget går sløvt og at teleselskaberne i England presser Nokia for at sætte prisen på Lumia 800 ned.

Det er iøvrigt også endeligt bekræftet at Lumia 900 kommer til Europa i løbet af foråret og sommeren. Om prisen bliver lige så skarp her som i USA viden ikke endnu.

BGR, Electronista

 

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.