Selvhelende iPhone-cover fra Nissan

Hvad for noget? Jo, den er god nok. Miraklernes tid er ikke forbi!

Nissan praler med at være de første med et selvhelende iPhone-cover, hvilket uden tvivl er rigtigt – jeg kan ikke på stående fod komme i tanker om andre, der har haft lige netop det take på cover-konceptet.

Coveret er selvfølgelig først og fremmest et reklamestunt for Nissans selvhelende bilmaling, og før man hopper helt op i loftet over det fanstastiske koncept skal det siges at Nissen ikke har umiddelbare planer om at sætte coveret i produktion.

Malingen er i stand til selv at reparere mindre ridser, der på magisk vis bliver mindre over tid. Hemmeligheden er at malingen aldrig tørrer helt op, og derfor er i stand til at flyde ud og dække mindre huller og ridser, uden dog at føles våd, når man rører ved den. Mindre ridser kan dækkes på under en time, mens større uheld kan tage op til en uge. Nissan gør opmærksom på at store, dybe ridser, som fra en nøgle e.l. ikke vil kunne repareres af malingen.

100 eksemplarer af coveret bliver delt ud til pressen til et Nissan-event i Dubai.

Leftlanenews via MacNN

© 2012, https:. All rights reserved.