Usynligt er godt: Stilfulde danske magnetbeslag

En lille dansk producent har en linie af magnetiske beslag, der er geniale til dine Apple-produkter.

Beslagene fra eholms består af to dele: en magnetisk film, som man klistrer bag på sit produkt, og et ophæng, som fastsættes på væggen. Selve ophænget er ultratyndt; kun 4 mm, hvilket gør at det er praktisk taget usynligt fra siden.

Det slanke design og magnetløsningen giver en mængde fede muligheder. Man kan montere sit Apple TV elegant under fjernsynet, og de enheder, som man ikke nødvendigvis gider at kigge på, som en AirPort eller en TimeCapsule, kan diskret monteres under skrivebordet eller bag en reol, så det fikst er gemt af vejen.  Magnetløsningen giver desuden mulighed for at man kan montere sine enheder både vandret og lodret, så de både kan hænge på væggen eller gemmes på undersiden af for eksempel et skrivebord.

Designet gør at ophænget er fuldstændig usynligt, når enheden er monteret, og det magnetiske ophæng gør selvfølgelig også at det er nemt at afmontere enheden igen.

Eholms beslag passer til både Apple AirPort Extreme, Time Capsule, Mac Mini og Apple TV 1 og 2. Beslagene forhandles hos av-connection (se nederst på siden) og koster fra 299,- Derudover findes der beslag der passer til både Nintendo Wii og PS3.

Eholms

© 2012, https:. All rights reserved.