Adobe: Flere detaljer om Creative Cloud

Adobes cloudtjeneste kommer i løbet af første halvår 2012.

Creative Cloud er Adobes bud på en cloudtjeneste for kreative fagfolk fra hele verden, der skal fungere som det naturlige centrum, når brugere skal præsentere, distribuere og synkronisere filer, der er udviklet i Adobe Creative Suite eller via Adobes Touch-apps.

Adobe har nu offentliggjort flerec detaljer om Creative Cloud, blandt andet prisen, som bliver $50 om måneden. Det kan umiddelbart lyde pebret, men inkluderet i prisen er adgang til alle Adobes Creative Suite 6 apps – og så er prisen lige pludselig noget mere interessant.

Til sammenligning koster de nuværende pakker i Creative Suite 5.5. op til 27.000 kr.

Brugere af Creative Cloud vil få mulighed for at intstallere alle CS6 apps på op til to computere og med i prisen er også op til 20 GB lagringsplads, synkronisering mellem computere og mobile enheder og adgang til Adobes Touch Apps til iOS og Android.

Læs mere hos Adobe

via MacNN

Læs også:

Adobe Creative Cloud: Adobe flytter op i skyen 

Adobe klar med Creative Suite 5.5 

Adobe: CS3 og CS4-brugere får også rabat på CS6

Nye Adobe-programmer i App Store

 

© 2012, https:. All rights reserved.