Apple frigiver Mac OS X 10.7.3

Den nye version af Mac OS X indeholder blandt andet årets første sikkerhedsopdatering.

MacOS X 10.7.3 er nu klar til download.

Den nye version af Mac OS X indeholder understøttelse af en række nye sprog, samt RAW-understøttelse af flere kameraer, såsom Nikon J1 og V1, Olympus’ PEN kameraer og Sonys Alpha og NEX kameraer, blandt andet NEX-5N.

MacOS 10.7.3 indeholder også en ny version af Safari (v. 5.1.3), og indholder en række bugfixes, såsom forbedret grafisk ydelse efter dvale på visse ældre iMacs med ATI-grafik, problemer med at bruge smart cards til log in, og skulle løse et problem med WiFi-tilslutningen ved vækning fra dvale.

Endelig indeholder opdateringen årets første sikkerhedsopdatering, der lukker 38 sikkerhedshuller.

For brugere af Mac OS X Snow Leopard kan sikkerhedsopdateringen hentes separat.

MacOS X 10.7.3 og sikkerhedsopdateringen 2012-001 hentes nemmest via Softwareopdatering. Opdateringen fylder ca. 730 MB.

 

© 2012, https:. All rights reserved.