Apple præsenterer Mac OS X Mountain Lion

Apple er klar med en udviklerversion af Mac OS X Mountain Lion.

Nu kan udviklere hente og teste den 9. version af Mac OS X, med navnet Mountain Lion.

Den nye Mac OS X Mountain Lion bygger videre på at få de bedste ideer fra iOS over på Mac OS X.

Det betyder blandt andet OS X Mountain Lion byder på en række nye programmer, som  Message, som helt skal erstatte iChat, Notes, Reminders og Game Center på Mac samt Notification Center, Share Sheets, Twitter-integration og AirPlay Mirroring.

Mac OS X Mountain Lion er den første udgave af Mac OS X, som er bygget direkte til iCloud.

Apple byder med den nye udgivelse også på en revolutionerende sikkerhedsfunktion, som hjælper med at beskytte mod ondsindet software ved at give brugere fuldstændig kontrol over, hvilke programmer der installeres.

“Mac rider på en popularitetsbølge og er vokset hurtigere end pc’er i 23 kvartaler i træk, og med Mountain Lion bliver det endnu bedre. Udviklerversionen af Mountain Lion kommer kun 7 måneder efter frigivelsen af den utrolig populære Lion og fastsætter et hurtigt udviklingstempo for verdens mest avancerede operativsystem til personlige computere”, siger Philip Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing.

Alle udviklere kan hente OS X Mountain Lion i dag hos Apple, mens almindelige brugere kan købe opdateringen fra Mac App Store sidst på sommeren 2012.

Læs mere hos Apple.

Se også:

Nyt i Mountain Lion: Gatekeeper 

Årlige opdateringer af MacOS X 

Få et snigkig på Mountain Lion: Messages beta kan hentes 

Ingen Mountain Lion til ældre Macs 

Nyt i Mountain Lion: Share Sheets og Twitter 

Se video med Mountain Lion

© 2012, https:. All rights reserved.