Beskeder forbeholdt Mountain Lion

Den nye integration af Beskeder fra iOS er kun tilgængelig på Lion i beta-perioden.

Vil man gøre brug af funktionen Beskeder, der afløser iChat i OS X og integrerer Beskeder fra iOS, skal man opgradere til Mountain Lion, når den nye udgave af OS X blvier firgivet til sommer.

Lige nu kan Mac-brugere med Mac OS X Lion hente beskeder i en betaversion og afprøve den nye version, men den franske webside Consomac fortæller at de har fundet referencer i koden, der afslører at en endelig version ikke kommer til Lion:

“Thank you for participating in the Messages Beta program. With the inclusion of Messages in OS X Mountain Lion, the Messages Beta program has ended. To continue using Messages, please visit the Mac App Store and purchase OS X Mountain Lion.”

Det kan virke underligt, at Apple ikke åbner for at bruge funktionen i Lion, men Beskeder er på den anden side uden tvivl en af de ting, som Apple regner med at markedsføre Mountain Lion på, og har derfor ikke den store interesse i at gøre funktionen bagudkonvertibel.

ConsoMac via MacNN 

Læs også:

Apple præsenterer Mac OS X Mountain Lion 

Nyt i Mountain Lion: Gatekeeper 

Årlige opdateringer af MacOS X 

Få et snigkig på Mountain Lion: Messages beta kan hentes 

Ingen Mountain Lion til ældre Macs 

Nyt i Mountain Lion: Share Sheets og Twitter 

Se video med Mountain Lion 

Gatekeeper er gemt i OS X 10.7.3

© 2012, https:. All rights reserved.