Farvel til den hvide MacBook

Den hvide MacBook er nu officielt en uddød race.

Den lille hvide bærbare med den karakteristiske polykarbonatskal har ellers smøget sig på mange studenterlår siden den første lancering i 2006, hvor den afløste den endnu ældre iBook som Apples bud på en billig bærbar, primært til studerende.

Apple fjernede allerede den hvide MacBook fra forbrugermarkedet tilbage i juli sidste år, men har stadig haft den til salg til udvalgte uddannelsesinstitutioner, men nu lukker denne lille nebengeschäft også ned.

Apple har meddelt at der ikke vil blive solgt flere MacBooks til uddannelsesinstitutionerne. Det er usikkert, hvornår produktionen er stoppet, men den har uden tvivl været det i et stykke tid, hvor Apple i ro og mag har skilt sig af med restlageret.

Vi vil savne den lille hvide plastikfyr, men sandheden er dog at MacBook Air med sin tilsvarende pris, startende ved de psykologiske $999, og sit nyere – og federe – design, forlængst har fjernet dens eksistensberettigelse.

via MacRumors

© 2012, https:. All rights reserved.