Gatekeeper er gemt i OS X 10.7.3

Udviklere kan begynde at undersøge Gatekeeper allerede nu. Safari 5.2 er også klar til udviklerne.

Gatekeepter bliver først aktiveret i Mountain Lion, den nye version af OS X, som kommer til sommer, men koden er faktisk gemt i det nuværende styresystem Mac OS X Lion.

Udviklere kan aktivere Gatekeeper og begynde at teste deres nye udvikler-ID, men for os almindelige slutbrugere har det ingen funktion endnu, eftersom Apple ikke har tilføjet de nye udvikler-ID til applikationerne endnu.

Gatekeepter er Apples nye sikkerhedsfuktion i Mountain Lion, der skal sikre mod downloads af skadelige programmer, ved at give brugerne mulighed for at vælge kun at ville downloade programmer med en godkendt Apple udvikler-ID. Brugerne kan selv indstille Gatekeeper til tre forskellige sikkerhedsniveauer.

Derudover har Apple frigivet en ny version af Safari til udviklerne. Version 5.2 fusionerer blandt andet navigationsbaren og søgefeltet til én samlet linie.

via AppleInsider

 

© 2012, https:. All rights reserved.