Kommer iPhone 5 først til efteråret?

Flere kilder peger nu på at Apple har flyttet lanceringstidspunktet for iPhones fra sommeren til efteråret.

Havde du sat næsen op efter at lege med den nye iPhone 5 i din sommerferie, er der risiko for at du bliver slemt skuffet.

Tre uafhængige kilder påstår nemlig at Apple først vil lancere iPhone 5 – eller hvad den kommer til at hedde – til efteråret.

Den japanske blog citerer en “pålidelig” asiatisk kilde for en efterårslancering, og MacRumors bakker påstanden op med information fra en anonym underlevenrandør til Apple, der fortæller at Apples nuværende orderer peger på en ny iPhone til efteråret.

Endelig har iMore i sidste uge bragt det samme rygte, sammen med rygtet om lanceringen af iPad 3 den 7. marts. iPad 3 lanceringen er endnu ikke officiel tmeldt ud fra Apple, men Jim Dalrymple fra The Loop, som normalt er velinformeret, bekræfter at det er den korrekte dato.

Apple har ellers tidligere været meget konsekvente med at lancere de nye iPhone på den årlige udviklerkonference WWDC, der finder sted i forsommeren, og mange tidligere rygter har da også sat iPhone 5 lanceringen i forbindelse med WWDC.

Det vil give god mening med en efterårslancering af den nye iPhone. For det første vil en lancering til sommer betyde at den sindssygt populære iPhone 4S kun får omkring otte måneder på markedet som topmodel. For det andet havde Apple så stor succes med at lancere iPhone 4S lige op til julesalget, at det næsten ville være idiotisk ikke at forsøge at gentage succesen.
Tidligere har Apple brugt efteråret til at lancere nye iPods.

 

© 2012, https:. All rights reserved.