Lille sejr til Apple: Galaxy Tab 10.1 stadig forbudt i Tyskland

En tysk domstol forlænger forbudet mod Galaxy Tab 10.1 og 8.9, men kun i Tyskland.

Afgørelsen er stadig midlertidig, og den endelige afgørelse ventes først til marts.

Usædvenligt nok valgte retten ikke at begrunde sin afgørelse i Apples påstande om krænkelse af deignrettigheder men i en tysk lov om konkurrenceforvridning. Det betyder at forbudet kun er ægldende i Tyskland og ikke i resten af EU, som Apple ellers havde håbet på.

Afgørelsen omfatter heller ikke Samsungs tilrettede tablet Galaxy Tab 10.1N, som netop har undergået en række designforandringer, så den ikke ligner en iPad så meget som den originale Galaxy Tab. Retten forventes at træffe afgørelse om 10.1.N den 9. februar.

Mens Apple således her har vundet en lille sejr over Samsung, ser det store retslige grundlag ellers ud til at smuldre for Apple, der senest har tabt en sag ved en hollandsk domstol og også i Australien gik retten imod Apple. Heller ikke Motorola har Apple det store held med at stække gennem retssager.

Men heller ikke Samsung har held med sine mod-søgsmål mod Apple. Samsung har forsøgt at sagsøge Apple for krænkelse af tre 3G-patenter, men har indtil videre ikke haft held med foretagendet og nu er en EU-undersøgelse af om Samsung misbruger sine patenter i stedet gået i gang.

via Fosspatents

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.