Microsoft afviser snarlig Office til iPad – The Daily fastholder

 

Lækket af en Officepakke til iPad, der skulle være på trapperne har udviklet sig til en verbal krig mellem MS og TheDaily.

TheDaily bragte i går et billede af, hvad der angiveligt er iPad med en Office-pakke installeret, og oplyste at de havde testet versionen og at den skulle være klar til salg i løbet af “få uger”.

Men Microsoft er tilsyneladende ikke enige i den sag:

Great respect for The Daily but regrettably someone is giving them bad info, and that’ll be clear in the “coming weeks.”,

lød det på Twitter, og til New York Times lød udtalelsen således:

“The Daily story is based on inaccurate rumors and speculation. We have no further comment.”

ZNet havde også fat i Microsoft, hvor en talsperson ligeledes rammede en pæl igennem TheDailys historie, men iøvrigt nægtede at udtale om, hvorvidt Microsoft rent faktisk havde en Officepakke til iPad i støbeskeen, og hvornår den i givet fald ville blive frigivet.

Men TheDaily er ikke sådan lige at lukke munden på. ZNets artikel blev senere opdateret med et Tweet fra TheDailys redaktør Peter Ha, der fastholdt at billedet var ægte nok.

Herefter gik en medarbejder fra Microsofts mac-team ud til MacObserver med en udtalelse:

“Interesting, this is the first I’ve heard of it. Thanks for sharing the article. If I find anything out and able to share I will let you know.”

Syrligt!

Men TheDaily var ikke færdige endnu. Næste skridt kom fra artiklens forfatter Mark Hickey, som postede dette billede:

Igen bekræftede Peter Ha overfor ZNet at billedet ikke er manipuleret, og fastholder at redaktionen har testet Officepakken, som de fik udleveret af en ansat hos Microsoft.

Hvad foregår der hos Microsoft? Det er sjældent at se et selskab gå så kraftigt ud og afvise et rygte – samtidig med at de sådan set ikke afviser at produktet findes. Én mulighed er at Microsofts utallige forskellige afdelinger simpelthen slet ikke ved hvad hinanden (selv om man skulle tro at en ansat i Mac-afdelingen ville kende noget til en iOS app?), eller at der er modstridende interesser på spil indenfor koncernen – Windows afdelingen kan vel næppe være glad for at iPad nu får et halvt års forspring med officepakken, før de første Windows 8 tablets kommer til efteråret.

En anden mulighed – som vi håber på er den rigtige – er at planen var af Officepakken skulle præsenteres med fynd og klem sammen med iPad 3 den 7. marts, og at Microsoft desparat forsøger at holde på en flig af sløret. Det ville passe fortrinligt med tidsplanen, der hedder “et par uger” og være en fed, fed overraskelse, som de færreste havde ventet – hvis det ikke lige var for TheDaily……

Læs også:

Læk: Office snart klar til iPad

 

© 2012, https:. All rights reserved.