Minitest: Philips iPhone headset SHE9757

In-ears fra Philips er gode til både telefonsamtaler og musik, men halter en smule på bassen.

Leder man efter et alternativ til Apples øretelefoner til iPhone, har Philips et par in-ears til et ganske fornuftig pris.

Philips lover både komfort via de tre medfølgende ørepuder lavet af gummi, og et vinklet design der giver “præcis, målrettet lyd”.

De små in-ears er da også ganske behagelige at have på, og ligger bedre i selve øremuslingen end Apples øretelefoner.

På ledningen sidder en remote der ligesom Apples kan pause og afspille musikken samt skrue op og ned for lyden samt skippe mellem numre, og der er ligeledes indbygget mikrofon på bagsiden, så man kan besvare opkald uden at tage øretelefonerne af.

Mikrofonen er fin til telefonsamtaler indenfor, mens en test i moderate vindstyrker gav en del støj.

Lyden er mærkbart bedre end i Apples øretelefoner, med et mere nuanceret lydbillede, men er man til meget bas halter de i forhold til mere high-end modeller.

Gummipuderne fungerer også som lydisolering, og selv om de ikke giver så meget som decideret aktiv støjisolering, gør det alligevel at man kan høre relativt lav musik uden at den bliver overdøvet af udefrakommende lyde som radio, samtaler o.l.

Alt i alt er Philips iPhone headset et ganske godt køb, hvis man vil opgradere sine in ears uden at have det helt store budget.

Philips iPhone Headset koster lige nu 249 hvis du køber på nettet.

© 2012 – 2017, https:. All rights reserved.