MWC 2012: Nye versioner af Transformer Prime

ASUS udvider Transformer Prime til en hel lille familie.

Den populære Asus Transformer Prime, der via en tastaturdock kan forvandles til en notebook får nu to nye søskende.

Asus har på Mobile World Congress præsenteret to nye versioner af Transformer Prime med hver deres særkende.

Transformer Prime, hvis fulde navn er Asus Eee Pad Transformer Prime, ser ved samme lejlighed ud til i al stilhed at have skiftet navn til Transformer Pad Prime, sikkert for at understrege “Pad” delen, der ligesom var gledet lidt ud.

De nye familiemedlemmer er Transformer Pad Infinity Series og Transformer Pad 300 Series.

Infinity-serien fokuserer på HD-video og er ifølge Asus verdens første tablet med fuld HD og 4G LTE/3G/Wi-Fi. Skærmen har 600 nits og en opløsning på 1920 x 1200 Full HD. Dertil kommer ASUS SonicMaster teknologi som skal sikre en tilsvarende god lydoplevelse.

I modsætning til Transformer Prime, der har de nye Tegra 3 quad-core processorer har 4G modellen en Qualcomm MSM 8960 Snapdragon S4 dual-core 1.5Ghz processor, hvilket skulle muliggøre download og upload-hastigheder på op til henholdsvis 100Mbps og 50Mbps.

Derudover har Infinity- serien et 2MP frontkamera og et 8MP bagudvendt camera. Designet er som Transformer Prime, med et metallisk cabinet med de fine koncentriske cirkler og en tykkelse på blot 8,5 mm.

Batteritiden er på 10 timer alene og 16 timer med tastaturdock.

Transformer Pad 300 Serien har til gengæld de nye Tegra 3 processorer, hvilket gør den mere rettet mod websurfing og gaming. Den fås i blå, hvid og rød og har et 1.2MP frontkamera og et 8MP kamera på bagsiden.

Batteritiden er 10 timer, og 15 med tastaturdock.

Alle Transformerne kører Android 4.0.

Asus har endnu ikke offentliggjort pris og tilgængelighed for de nye Transformere.

Læs også:

ASUS Eee Pad Transformer Prime får ICS 4.0 

Asus Padfone: Tryl din smartphone om til en tablet

MWC 2012: Samsung Galaxy Tab 2 10.1 

Samsung lancerer Galaxy Note 10.1

Huawei Mediapad 10 FHD: Verdens hurtigste tablet

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.