Nikons nye superkamera: D800

Nikon vil med D800 sætte standarden for fremtidens fotografering.

Nikon D800 er henvendt til professionelle og tilbyder helt nye standarder for digitale spejlreflekskameraer.

Opløsningen er på hele 36,3MP, hvilket sammen med FX-format til fuldskærmvisning og den indbyggede CMOS-sensor giver et hidtil uset niveau af detaljer og farvespektrum, og et ISO-område på 100–6400, der kan udvides op til 25.600 og ned til 50 giver fleksibilitet under alle lysforhold.

Video i fuld HD kvalitet med en længde på op til en time kan optages i 30p, 25p og 24p. Ved 720p kan man vælge imellem 60p, 50p og 25p. Også lyden er der kælet for: Ud over den udvendige stereomikrofonindgang kan man finjustere lyden isoleret via en lydudgang til hovedtelefoner, både før og under videooptagelse. Der er også en linjeindgangsindstilling for PCM lineære optagere.

Nikons system til motivgenkendelse har fået en nydesignet 91.000 pixel RGB-sensor, som analyserer hvert motiv. Det kan registrere menneskelige ansigter med overraskende præcision, selv når kun den optiske søger anvendes, og genkende et motivs farver og lysstyrke med hidtil uset præcision.

Nikons Multi-CAM 3500FX AF-system er implementeret – med 9-, 21- og 51-punkts dækningsindstillinger, der kan vælges eller konfigureres individuelt.

Der er desuden dobbelte kortpladser til high-speed CF (UDMA 7) og SD (SDXC og UHS-1) og dataoverførsel med USB 3.0.

Læs mere hos Nikon.

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.