Ny dyre-app til de mindste

En dansk app med dyr er henvendt til de helt små.

Der findes allerede et hav af mere eller mindre interaktive børnebøger og pædagogiske småspil til børn i AppStore, og nu har de allermindste også fået en app.

Moobaa (som sikkert står for Moo og Baa; på dansk Muh og Mæh) er henvendt til børn fra otte måneder, og består af en række tegninger af dyr, der pænt afslører deres lyd, når man trykker på dem. Der er helt enkle animeringer, så elefanten for eksempel løfter sin snabel når den trutter, men ellers sker der ikke særlig meget, og Moobaa kan vel nærmest beskrives som en pegebog med lyd til iOS.

Tegningerne er udført at Pia Olsen som vi kender – og elsker – som illustrator i blandt andet Alt for Damerne og diverse børnebøger, og er særdeles charmerende fortolkninger af Koen, Grisen, Bien, og hvad der ellers indgår i dyre-pensummet for vuggestuebørn.

Moobaa er gratis indtil 10. februar, og koster herefter 12 kr.

For den nette sum får man ti dyr, og app’en opdateres løbende med flere eksemplarer.

© 2012, https:. All rights reserved.