Ny Hi-Fi-afdeling i iTunes

iTunes Music Store har fået en særlig afdeling til albums i ekstra høj kvalitet.

Apple har åbnet den nye afdeling “Mastered for iTunes” uden det store hurlumhej, men er man bevidst om kvliteten af de digitale downloads får man her et nemt og hurtigt overblik.

Indtil videre har afdelingen kun ganske få titler på hylderne, med Janes Addiction og Coldplays album som de ældste fra oktober sidste år, men på det seneste er strømmen tiltaget med et par store udgivelser fra Universal, blandt andet Madonnas nye skive.

For at opfylde kravene i “Mastered for iTunes” skal musikken indsendes som filer med en lydkvalitet på 24-bit/96kHz, og i stedet for CD-masteren, som har været brugt hidtil, og herfra skaber Apple så filerne om til det kendte 256kps-format, som de selv indførte i 2007 med iTunes Plus.

via 9to5Mac

© 2012, https:. All rights reserved.