Ny mini dokumentar om Steve Jobs

Steve Jobs: Secrets of life kan købes online. Filmen er lavet af Santa Clara Valley Historical Association, der interviewede Steve Jobs i 1994. I interviewet tale Jobs om sit verdenssyn og sine værdier og giver gøde råd til iværksættere. Udover interviewet indeholder den lille dokumentar kommentarer fra andre Silicin Valley ikoner som Steven Wozniak, Nolan Bushnell fra Atari, Scott McNealy fra Sun Microsystems, Larry Ellison fra Oracle og medstifteren af Apple Mike Markkula. Man kan hente den 30 minutter lange dokumentar som en QuickTime film til $10, mens en mp3 lydudgave koster $4. Se en lille teaser nedenfor: Læs også: FBI offentliggør Steve Jobs’ journal  Inside Apple: Ny bog om Apples ledelsesstil og ånd  Anmeldelse: Den officielle Steve Jobs-biografi af Walter Isaacson

© 2012, https:. All rights reserved.