Ny webapp fra DMI

En ny webapp giver et væld af nye funktioner og muligheder

DMI er klar med en ny webapp, der fungerer som en ny og pænere udgive af deres mobile hjemmeside, og som i forhold til app’en byvejret har en masse nye funktioner.

På forsiden får man det store forkromede overblik med en landsdækkende vejrudsigt som det altdominerende centrum, og herfra er det muligt at klikke på vejrkort, byvejr med adgang til over 30.000 byer, farvandsudsigter, skivejr og varsler.

Under byvejret kan man vælge favoritter, så man altid har sit lokale vejr ved hånden, og her får man to-døgnsudsigter, pollental og lokale vejrobservationer lige nu fra nærtliggende vejrstationer.

Appen er en webapp, og det betyder at den ikke ligger i App Store, men kan tilgås fra dmi’s mobile hjemmeside. Gå ind på dmi.dk i din browser, tryk på webapp, og tryk “føj til hjemmeskærm” under videresend-ikonet i bunden af skærmen. herefter vil webapp’en ligge på hjemmeskærmen som enhver anden app – nærmest som et bogmærke ind til den mobile hjemmeside.

dmi.dk

© 2012, https:. All rights reserved.