Nye versioner af Compressor 4 og Motion 5 til Final Cut Pro X

I forbindelse med opdageringen til Final Cut Pro, er der også nye udgaver af hjælpeprogrammerne Compressor og Motion.

Kodningsprogrammet Compressor, der kan distribuere kodningsopgaver fra Final Cut Pro X, er nu klar i version 4.0.2, der indeholder en række mindre ændringer. Markører er nu sat til kapitelmarkører som default,  formaterne Uncompressed 8-bit og  10-bit 4:2:2 er tilføjet til export settings og omkodning af Uncompressed 10-bit 4:2:2 til ProRes skulle være hurtigere.

Grafikanimationsprogrammet Motion kommer i version 5.0.2, som ligeledes indeholder en række mindre ændringer, der tilføjer nye funktioner, tastaturgenveje og justeringsmuligheder.  Derudover øger den nye version generelt stabiliteten og hastigheden på programmet.

Compressor 4 og Motion 5 kan som Final Cut Pro X købes i Mac App Store, for 300 kr pr. stk. Opdateringerne er naturligvis gratis for eksisterende brugere.

Læs også:

Final Cut Pro X 10.0.3 er klar

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.