Rygte: Apple fjernsyn testes i Canada

Canadiske udbydere af internet og kabel-tv skulle allerede være igang med test af prototyper af Apples nye fjernsyn.

Ifølge den canadiske avis Globe and Mail er Apple i forhandlinger med mindst to canadiske udbydere, nemlig Rogers og Bell om aftaler vedrørende Apples nye fjernsyn, som forventes at blive præsenteret senere i år.

En anonym kilde fortæller at begge teleselskaber allerede er i besiddelse af prototyper, som de er i gang med at teste.

En anden anonym kilde fortæller at Apple ikke nødvendigvis vil nøjes med at indgå aftale med én eller to partnere, så muligheden for at Apple-fjensynet kommer til salg gennem flere udbydere er så absolut til stede.

– og navnet er………iTV?

I USA er Apple ifølge Bloomberg, i færd med at lave aftaler med både Verizon og AT&T. Bloomberg citerer analytikeren Peter Misek fra Jefferies & Co, der også mener at vide at navnet på Apple-fjernsynet kan blive iTV. Dette er dig ikke særligt sandsynligt, eftersom iTV-navnet allerede bruges af den engelske tv-kanal iTV – en kommerciel tv-kanal med public serviceforpligtelser, i stil med vores TV2.

The Globe and Mail, Bloomberg 

Læs også:

Apple søger patent på universalfjernbetjening med touchskærm 

Apple-fjernsyn får ny og bedre baggrundsbelysning 

Rygte: 3 skærmstørrelser til nyt Apple-fjernsyn

© 2012, https:. All rights reserved.