Rygte: Foxconn sender iPad 3 til USA

Foxconn har afsendt et par mystiske forsendelser til Chicago, Los Angeles og New York.

Forsendelserne er alle fremme senest den 9. marts og den første allerede den 6. marts.

Det er naturligvis ikke til at vide hvad forsendelsene indeholder, men i betragtning af at iPad 3-eventet forventes at løbe af stabelen den 7. marts er der naturligvis spekulationer ude omkring at Apple allerede er klar til at sende iPad 3 i butikkerne umiddelbart efter lanceringen.

Det ville dog i givet fald være første gang at det skete. Apple plejer at have et lille vindue efter præsentationen på omkring 10 dage, og man kunne også forestille sig at der var tale om nye Apple TV’s der netop også rygtes at komme i en ny udgave i forbindelse med lanceringen af iPad 3.

via MacNN

© 2012, https:. All rights reserved.