Rygte: iPad 3 bliver dyrere

Kinesiske prislister antyder at iPad 3 bliver op til 600 kr dyrere.

At iPad 3 er lige på trapperne er det vist de færreste, der er i tvivl om. Vi ved allerede at den nye model får en retinaskærm med 4 gange så høj opløsning som forgængeren, og vi regner med en ny processor og et stærk forbedret kamera.

Nu er der noget der tyder på at alle disse herligheder har en pris. Den kinesiske blog Sina Weibo har offentliggjort hvad der angiveligt er prislister på iPad 3, som viser at den nye iPad bliver op til $80 – eller ca. 600 kr – dyrere end iPad 2.

Da Apple lancerede iPad i 2010 var det til en pris alle kunne forstå: 500 dollars for grundmodellen. Og sidste år valgte Apple at sælge iPad 2 til den samme pris, hvilket har gjort den særdeles konkurrencedygtig overfor Android-rivalerne, hvor det var været svært for konkurrenterne at producere en high-end tablet til den samme pris.

Om rygtet har noget på sig er selvfølgelig ikke sikkert. Andre faktorer, der taler imod rygtet er, at Apple selv netop i dag har sat pris ned på iPad 2 på deres amerikanske webshop (sorry guys, ikke herhjemme – endnu i hvert fald), så den mindste iPad 2 nu koster $420. Også den store forhandler BestBuy har nedsat alle deres iPads med $50, hvilekt ikke ville give megen mening, hvis den nye model alligevel bliver dyrere.

via übergizmo

Læs også:

Rygte: Foxconn sender iPad 3 til USA 

Rygte: iPad 3 kommer til Tyskland den 23. marts 

iPad 3: Retinaskærm, 8MP kamera og forbedret A5-processor

© 2012, https:. All rights reserved.