Samsung: Ingen større nyheder på MWC

Samsung vil ikke præsentere nogen topmodeller på Mobile World Conference.

Koreanerne bekræftede i går overfor PCMag, at de ikke vil holde nogen stor pressekonference på den store messe i Barcelona, men blot vil have en stand, hvor de præsenterer “spændende nye mobile produkter”. Samsung meldte ud allerede i sidste uge at den nye topmodel Galaxy S 3 ikke ville være at finde på MWC.

Samsung har ellers tidligere holdt ikoniske pressemøder på MWC. Sidste år præsenterede de både linien af Galaxy Tab og topmobilen Galaxy S 2, og året før introducerede de Samsungs eget mobile styresystem Bada og Samsung Wave, med et kæmpeshow, der involverede 4 storskærme med undervandsstemning, dansere og en flyvende kvinde.

Der har ellers været forventninger om at Samsung ville præsentere en ny stor Galaxy Tab med en 11,6″ stor skærm, og det selvfølgelig stadig en mulighed, men sandsynligheden for at Samsung venter, og holder et special event senere på foråret er nok mere sandsynligt.

HTC, Huawei, LG, Nokia og Sony forventes stadig at komme med deres store nyheder på MWC, men at Samsung, som er i skarp konkurrence med at Apple om at være verdens største smartphoneproducent mere eller mindre melder fra er unægteligt noget af et slag for messens arrangører.

De senere år har producenterne mere og mere kæmpet om opmærksomheden på de store messer, og så sent som på CES i sidste måned så vi, hvordan de store selskaber sendte deres pressemeddelelser ud flere dage før messen rent faktisk startede.

Spørgsmålet er om de store messers tid er ved at være slut, og vi fremover vil se flere specialarrangementer – en stil som Apple jo med succes har kørt i årevis.

© 2012, https:. All rights reserved.