Scoopertino: Apple præsenterer iBalls

Den humoristiske side med fiktive Applenyheder lever endnu.

Det er et stykke tid siden vi har været inde forbi Scoopertino, og vi har ærligt talt en smule ængstelige for at den noget alternative nyhedsstrøm var tørret ud i forbindelse med yndlingsofferet Steve Jobs tragiske bortgang.

Men nej, der er stadig gang i de fantastiske fiktive Applenyheder.

Vi faldt for denne præsentation af Apples nye produkt iBalls – det ultimative retina display: Apples take på et sæt øjne.

Når først de er installeret (hvilket vi går ud fra er ren plug&play) giver iBalls dig mulighed for at se verdens på fem forskellige måder. Normal, mikroskop, teleskop, vidvinkel og sepia, ligesom du kan optage hele dit liv i 1080, tage stillbileder med 8Mp med det ene øje og 3D video med dem begge.

Den fedeste funktion ved iBalls er dog at man via iTunes kan købe film og tv-programmer, som man kan se i sit eget hovede. Perfekt til det næste redaktionsmøde!

Men bortset fra det får iBalls, som alle Apples produkter, dig til at få det bedre med dig selv, også selv om du slet ikke bruger de mange teknologiske funktioner.

iBalls fås i fem friske farver og koster $999. pr stk. Man er naturligvis nødt til at fjerne begge sine kedelige rigtige øjne før installationen, men har man ikke så mange penge kan man nøjes med at købe ét og så tilkøbe en iPatch til $49 til at dække for det manglende øje i den anden side.

Stik selv ind på Scoopertino og tjek andre fede breaking fake news.

© 2012, https:. All rights reserved.