Stilren clockradio med iPhone-dock fra Pure

Vi elsker Pures design. Her er en lille ny i familien – lige til soveværelset.

Contour 100Di er en stilren lille dock til iPod, iPhone og iPad med integreret digital radio, som leverer en kraftfuld og detaljeret lyd.

På trods af størrelsen og det kompakte design lover Pure at radioen kan spille rummet op. Radioen er certificeret til iPod og iPhone, den har to alarmer, sleep og snooze indstillinger, aux-indgang til MP3-afspillere og udgang til hovedtelefoner.

Contour 100Di kan benyttes sammen med Pures app, Pure Lounge, der giver adgang til internet radio og musik streaming. App’en kan i en begrænset periode hentes gratis til iPhone, iPod touch og til iPad.

Pure Lounge er en online port til en verden af internetradio – både live og on-demand. Den kan bruges til at finde nye radiostationer, podcasts og andet indhold, og har brugervenlige søgefunktioner, der gør det let at finde det ønskede indhold. Man kan også gemme sine favoritkanaler i Pure Lounge og tilgå dem via sin iPhone.

Pure Contour 100Di koster 1.299 og kan købes hos førende forhandlere.

Læs mere hos Pure.

 

© 2012, https:. All rights reserved.