Adobe frigiver Adobe Shadow og opdatering til Edge

De to webredigeringsprogrammer præsenteres officielt på South by South West konferencen i Austin.

Animationsværkstøjer Adobe Edge kommer i version 5, og som dropper Flash til fordel for webstandarder som HTML5, CSS3 og JavaScript. Preview 5 vil være tilgængelig på mandag, hvor det får en formel præsentation på SXSW-konferencen. er er endnu ingen uudmeldinger om, hvad den nye version indeholder.

Adobe Shadow er et helt nyt redskab til udviklere, der arbejder på flere platforme, der lader brugeren spejle computerskærmen på både tablets og smartphones, så det er muligt hurtigt at se, hvordan for eksempel en hjemmeside gør sig i både iOS og Android. Der er ingen begrænsninger på antallet af enheder, man kan tilslutte computeren via Shadow.

Adobe Shadow version 1 kan downloades nu, mens Adobe Edge stadig kun er tilgængelig i version 4.

Nedenfor kan du se en video med Adobe Shadow

 

© 2012, https:. All rights reserved.