Anmeldelse: Pakkeliste til iOS

Danskudviklet app holder styr på din kuffert, når du skal på ferie.

Alle kender overvejelserne med at få pakket det nødvendige, når man skal på farten, hvad enten det er en chartertur med familien, en skiferie eller en forretningsrejse.

Pakkelisten er en app, der systematiserer pakkeoplevelsen. Opbygningen er dybest set den samme som på de indkøbslister og andre dedikerede note-apps man kan finde i App-Store, den kommer med 120 forudfyldte kategorier i en standardliste, og man har så mulighed for at lave tilpassede lister alt efter, hvilken rejse man pakker til, enten ud fra standardlisten eller fra bunden på en tom liste.

Brugerflade

Brugerfladen er ren og overskuelig og man får hurtigt et overblik over de forskellige kategorier. Vi har konstrueret vores egen pakkeliste til en almindelig weekendtur ud fra standardlisten, hvor man nemt får slettet de ting, der er unødvendige og tilføjer de ting, der ikke er forudfyldte.

Listen er udstyret med små mere eller mindre humoristiske undertekster til de forskellige kategorier (Rejsealarm: Kom op i tide (eller kog æg)), hvilket man kan mene om, hvad man vil. Synes man de er irriterende kan man let slette dem, synes man de er sjove………er det jo sjovt nok, så.

Funktionalitet

Det tager selvfølgelig sin tid at oprette pakkelisten, men det gode er, at den så er klar til en anden gang, hvilket er en stor fordel for de ture, man jævnligt pakker til. Når det så er sagt er det overraskende hurtigt at oprette en liste ud fra en standardliste, takket være den gode brugerflade. Vi brugte ca. 10 minutter, og nu ligger den klar til en anden gang.

Svagheder

App’en er universel, så den fungerer både på iPad og iPhone, hvilket jo altid er dejligt, men det kunne være rart, hvis app’en kunne spille sammen på flere enheder, så man havde adgang til sine pakkelister på alle sine enheder. Derudover opstår der let forvirring, hvis man er mere end én der pakker, for så ryger overblikket over, hvem der har pakket hvad – og så er man jo lige vidt.

Samlet vurdering

Kort fortalt er Pakkelisten så absolut sine 6 kroner værd. Tidsforbruget ved oprettelsen af pakkelister er som sagt minimal, og når først man har lavet den grundlæggende investering, er de individuelle lister et rigtigt godt redskab.

Vi giver fire ud af fem stjerner – og den femte er hjemme, når man kan pushe sine pakkelister til flere enheder.

Pakkelisten fås i AppStore.

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.