Apple sagsøges af 83-årig med brækket næse

En kollision med en glasdør i Manhasset Apple Store på Long Island medfører krav om millionerstatning.

Den 83-årige kvinde, som ifølge sin advokat ser udemærket, overså glasdøren på vej ind i butikken, og kollisionen medførte altså en brækket næste, som hun nu vil have erstatning for.

Kravet lyder på en million dollars.

“Apple wants to be cool and modern and have the type of architecture that would appeal to the tech crowd, but on the other hand, they have to appreciate the danger that this high-tech modern architecture poses to some people”, udtaler advokaten Derek T. Smith til New York Post.

Apple har i flere andre butikker udstyret de ikoniske glasdøre med advarsler, efter at lignende uheld er sket. NY Post fortæller, at der på dørene til den omtalte Apple Store nu er påsat små hvide advarselsstrips, men er ikke klar over, om de sad på dørene da uheldet skete.

NYPost via AppleInsider

 

© 2012, https:. All rights reserved.