Apple storansætter til udvikling af iCloud

15 nye stillingsannoncer antyder at iCloud er et stort fokuspunkt for Apples strategi i 2012.

De 15 nye medarbejdere skal alle arbejde på udviklingen af næste generation af iCloud, og som stillingsannoncerne antyder arbejder Apple både på bedre integration af nogle af deres andre tjenester såsom GameCenter og med andre platforme såsom Windows.

Apples CEO Tim Cook har allerede tidligere afsløret at iCloud er en central satsning fra Apples side, der skal være bærende for Apples strategi de næste ti år.

Selv om iCloud ifølge de offentliggjorte tal fra Apple allerede er i dramatisk vækst, med over 100 millioner brugere i februar, har cloudtjenesten stadig en masse svagheder og børnesygdomme, der skal tages under kærlig behandling. Da iCloud blev frigivet i oktober oplevede mange brugere problemer med at migrere til den nye tjeneste og iCloud har siden lanceringen også oplevet systemnedbrud.

Det forventes at den nye version af OS X, Mountain Lion, vil løse mange problemer og gøre iCloud nemmere at bruge, eftersom Mountain Lion er den første store opdatering af OS X siden iCloud og derfor narturligvis får en langt dybere integration med iCloud end forgængeren OS X Lion.

via AppleInsider

© 2012, https:. All rights reserved.