Apple Store får nyt “forum”

En ny funktion i Apple Store lader brugerne vejlede hinanden.

Nu er det muligt at få gode råd om Appleprodukter i Apple Store. Ligesom Apples supportside, er der nu en side i Apple Store, hvor kunderne kan stille og besvare spørgsmål, såsom hvad forskellen er på en MacBook Air og en MacBook Pro, hvor meget hukommelse man skal bruge i en iPad og så videre.

Man kan browse de mest populære spørgsmål, og skriver man selv et spørgsmål får man et overblik over lignende spørgsmål, der tidligere er blevet stillet, så man kan se om det allerede er et svar man kan bruge. Ligesom i Support bliver trådene sorteret af Applemedarbejdere, så de bedste svar fremhæves.

Funktionen findes indtil videre kun i den amerikanske udgave af Apple Store, og det er usikkert om den vil blive lokaliseret ud til andre sprog, men kan man lidt engelsk er det en fin service for kunder der ønsker hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Indtil videre findes funktionen også kun til iPad, iPhone, Macs, mens iPod, Mac Pro og Apple TV’s sider ikke har fået den nye feature.

AppleStore (USA)

 

© 2012, https:. All rights reserved.