Apple udraderer galakse. Igen!

 

Apple fortsætter sit kosmiske redesign.

Da OS X Lion kom sidste år, blev en anelse muntert konstateret at Apple med sin baggrundsbillede af Andromeda galaksen havde redigeret i det oprindelige billede og fjernet en hel galakse samt indtil flere enkeltstjerner.

Nu viser det sig at den galakse, der bruges som baggrund i OS X Mountain Lion, lydende det mundrette navn NGC 3190 (se billede nedenfor), også  er blevet Applificeret, hvilket har medført indtil flere galaxers endeligt! Derudover har det oprindelige billede, som er taget af NASA, fået et fint, magisk blåt skær, og der er såmænd også tilføjet flere stjerner, som ikke findes i virkeligheden.

Naturen er bare ikke pæn nok i sig selv! I hvert fald ikke for Apple.

via CultOfMac

Se billederne i stort format her (NASA) og her (Mountain Lion)

Læs også:

Apple sletter galakse

 

© 2012, https:. All rights reserved.