Billig børnetablet fra Archos

Den franske tabletproducent barsler med en tablet til de mindste.

Børn elsker tablets, ingen tivvl om det. De rige muligheder for spil og den touchbaserede brugerflade er som skabt til de små fedtede fingre, der kan snaske en skærm til på få minutter, samtidig med at savlet af ren begejstring løber ned at de små buttede hager………

Har dit nervesystem også svært ved at klare at poden slår sig løs på din iPad, er der heldigvis indtil flere børne-venlige tablets på markedet, men den nye model fra Archos udemærker sig i særlig grad ved at være ekstremt billig. Prisen kommer til at starte på $130.

Achos’ ChildPad er desuden lavet i solide materialer. Den 7 tommer store tablet har 1GHz processor, 1GB RAM og en tilpasset udgave af Android 4.0 med store børnevenlige widgets, baggrunde i glade farver, præinstallerede spil og gode muligheder for forældrestyring af indholdet.

Child Pad kommer på markedet i løbet af marts. Der er dog ikke forlydender om, om og i givet fald hvornår den kommer til Danmark.

Læs også:

LeapFrog udgiver børnetablet

 

© 2012, https:. All rights reserved.