EA trækker Simpsons-spil fra App Store på grund af popularitet

Simpsons-spillet Tapped Out er så populært, at EA’s servere ikke kan følge med.

Spillet blev frigivet sidste uge, og har altså fået så mange spillere at EA’s servere crashede og EA har været nødt til at fjerne spillet fra App Store, mens de arbejder på at løse problemet. Når problemerne er løst, kommer spillet naturligvis op igen. Brugere, der allerede har hentet spillet kan spille det uden problemer.

EA var for blot et par uger siden nødt til at lave en lignende manøvre, da de fjernede spillede Battlefield 3: Aftershock fra App Store, men i det tilfælde skyldtes det forbindelsesproblemer, og chrashes i selve spillet. Det er en anelse mystisk at EA lider under serverproblemer til deres iOS-spil, eftersom spilgiganten må siges at have en vis erfaring indenfor området.

Kotaku 

© 2012, https:. All rights reserved.