Er den nye iPad lidt for hot?

Brugere fortæller at den nye iPad har tendens til at blive varm.

Efterhånden som flere og flere får pakket deres nye iPad og og begynder at tage den i brug, begynder meldingerne om problemer også at dukke. Indtil videre er det mest udbredte problem tilsyneladende at flere brugere oplever at iPad’en bliver varm efter noget tids brug.

Den hollandske side Tweakers.net har demonstreret problemet med et infrarødt kamera, der viser at den nye iPad kan blive op til 33,6 grader varm, eller 5 grader varmere end iPad 2.

Det er sådan set ikke underligt, hvis den nye iPad bliver varmere end iPad 2 for med et langt større batteri og et kraftigere grafikkort er der mere indeni, som kan blive varmt, og det skal også understreges at der ikke er nogen fare for overophedning. En iPad slukker af sig selv, når den rammer sin kritiske temperatur på ca. 35 grader, så der er heller ikke risiko for at få “ristede lår”, som det kan ske med bærbare computere, der kan blive meget varmere. Men det kan potentielt give problemer i varme omgivelser, hvor man risikerer at iPad’en i princippet ikke er funktionsdygtig, fordi den kritiske temperatur nås hurtigere.

via MacNN.

Se også tråden på Apples supportside

 

© 2012, https:. All rights reserved.