Galaxy S 3 får quadcore processor med indbygget LTE

En unavngiven Samsung-chef linder lidt for låget på hemmelighederne om Samsung Galaxy S 2’s efterfølger.

Ifølge Korean Times får den nye Galaxy S en quad-core Exynos processor, som Samsung selv har udviklet. Udover de fire kerne vil der også sidde LTE og WCDMA antenner på chippen, men om Galaxy S 3 vil understøtte det europæiske 4G-net, i modsætning til den nye iPad, er det endnu for tidligt at sige noget om.

Udover denne halvofficielle melding, fyger det ellers med rygter om Galaxy S 3, og der begynder at tegne sig et billede af, hvad vi kan forvente. Udover processoren tales der om en Super AMOLED plus skærm på hele 4,8 tommer i 16:9 format med en opløsning på 1080p, 2 GB RAM og et kamera med 12 MP

Samsung er endnu ikke kommet med en officiel udmelding om, hvor når den nye Galaxy S lanceres, men et par lækkede pressebilleder af tvivlsom karakter 8se det ene ovenfor) nævner den 22. maj.

via Engadget

© 2012, https:. All rights reserved.